Slide thumbnail
Icon

Zeer ruime 5 slaapkamer en 4 badkamer villa met prive zwembad en prachtig zeezicht in Moraira op slechts 3 km van zee!

Print Friendly and PDF
  • Zeer ruime 5 slaapkamer en 4 badkamer villa met prive zwembad en prachtig zeezicht in Moraira op slechts 3 km van zee!

Deze prachtige Spaanse villa met echte tosca bogen en prachtig zeezicht  is gelegen in de populaire wijk Benimeit in Moraira en 100% ten zuiden gericht zodat u de gehele dag zon heeft op uw terras. En dat het gehele jaar door! Binnen 6 minuten rijden bent u al in het dorp Moraira en aan het strand! De woning is verdeeld in twee aparte leefruimtes met een bewoonde oppervlakte van maar liefst 465m2 op een grondstuk van zo’n 1150 m2 met een totaal van 2 woonkamers, 2 keukens, 5 slaapkamers en 4 badkamers, zeer groot deels overdekte terras, een groot separaat kantoor, grote garage geschikt voor 2 auto’s, separate wasruimte voor uw wasmachine en wasdroger, buitendouche en dan ook nog eens een buitentoilet en niet te vergeten het verwarmbaar zwembad van 12×4! In de gehele woning is vloerverwarming aanwezig. In de rechterwoning zijn er in de woonkamer 2 radiatoren aanwezig voor extra comfort en in de linkerwoning een gezellige openhaard.

Het gehele terrein is betegeld en heeft terrassen met plantenbakken en zijn er 2 stenen barbecues. En zijn er ook fruitbomen en diverse palmen te vinden. Het zeer grote overdekte terras met haar prachtige tosca bogen en dat prachtige zeezicht kunt u zien als 3de woonkamer omdat u hier 6 maanden per jaar zal doorbrengen. Het grote kantoor van 40m2 kan ook met een kleine aanpassing gebruikt worden als gastenverblijf.Deze villa biedt heel veel ruimte voor u en uw gasten. Deze woning moet echt gezien worden! Buiten is een groot verwarmd 12×4 zwembad.

Algemeen

Year Built 2002
Property Area 1.020 m2
Building Area 465 m2
Facing South
Views Sea views, Mountain views, Open views, Town views

Indeling

Living rooms 2
Kitchens 2
Bedrooms 5
Bathrooms 4
Garage Yes

Details

Pool Private heated
Amenities Air conditioning, Heating, Barbecue, Internet, Jacuzzi
Kitchen appliances Refrigerator, Dishwasher, Stove, Freezer
Distance to town 3 km
Distance to sea 3 km

Foto’s

 

Specifications

Property Type Villa
City Moraira
Area Benimeit
Price 849.000

Search Properties

60 - 849.000

85 m2 - 15.000 m2

55 m2 - 605 m2