Gezondheid en veiligheid

Brandveiligheid

Verzeker U er van je bij aankomst van , dat je de uitgangen kent. In geval van brand: blijf kalm en ga onmiddellijk naar buiten via de dichtst bijzijnde uitgang. Het algemeen noodoproepnummer is 211. Dit belangrijk nummer zal U ook vinden in Uw informatiemap van je villa. Neem aub. de tijd om alles rustig te lezen.

Balkons

Zorg ervoor de kinderen geen moment onbewaakt op de balkons te laten. Sommige villas hebben steile trappen of onbeschermde hellingen/ afgronden.

Kraantjeswater

We raden het gebruik van kraantjeswater af voor het maken van warme dranken. Flessenwater is te verkrijgen in alle supermarkten.

Vloeren

De meeste van onze villas hebben betegelde vloeren en we vragen U om extra op te passen, daar deze glad worden als ze nat zijn.. Wandel of ren niet met natte voeten en spoor de kinderen aan om hetzelfde te doen. Wees ook voorzichtig bij het verlaten van bad of douche.

Zwembaden

De man voor het zwembadonderhoud komt een of twee maal per week. Als er problemen zijn met het zwembad, geef dat dan aub. door aan die man. Ga aub. niet proberen het zelf op te lossen en ga niet in de filterkamer. Ga in de douche alvorens in het zwembad te gaan. Tijdens Uw verblijf bent U verantwoordelijk tijdens Uw verblijf, dus vergewis U van de verschillende diepten in het zwembad. Loop niet rond het zwembaden bewaak kinderen te allen tijde. Vermijd om rond het zwembad glazen of breekbare voorwerpen mee te brengen.

Brandkasten

Sommige villas hebben ingebouwde brandkasten, maar neem aub. Uw voorzorgen en leg Uw kostbaarheden op een veilige plaats. Bewaar Uw bankkaart en Uw cheques op verschillende plaatsen en sluit de villa ook altijd volledig af als U de deur uit gaat.

Lokale apotheker en dokter

In Uw informatiepakket zal U de adressen en telefoonnummers vinden, die wij voor U hebben opgetekend omdat het dikwijls gebeurt, dat je tijdens je vakantie ziekjes wordt ( vooral maagklachten, infecties …)

Huisdieren

In de meeste van onze villas zijn geen huisdieren toegelaten omdat dat allergieproblemen zou kunnen opleveren voor toekomstige huurders.